Bidon met foto: op naar dat ene doel

Als je onderweg of aan het sporten bent, wil je vaak ergens naartoe werken. Een bidon met foto kan daarvoor goed dienen als een goed fysiek ankertje. Natuurlijk ligt sporten hier voor de hand. Dan kan je vrijwel niet zonder zo’n goede drinkbeker. Het kan dan ontzettend motiveren om een foto van een model met jouw droomlijf op de bidon te zetten. Dáárvoor ben jij je nu steeds in het zweet aan het werken. Of fotoshop een afbeelding van een weegschaal met je ideale gewicht, of de trouwjurk waar je graag in wil passen. Het kan een uitstekende motivatie vormen die voor een schappelijk prijsje al te bestellen is.

 

Bidon met foto: op naar de vakantie!

Een bidon met foto kan niet alleen een goede fysieke herinnering vormen voor als je een andere lichaamsbouw najaagt. Wat dacht je van je ideale vakantiebestemming? Als je al jaren een wereldreis voor ogen hebt, maar daarvoor nog hard moet sparen, neem je gepersonaliseerde bidon dan mee naar het werk. Zet hem in de bekerhouder van de auto, naast de computer op kantoor… De overuren die je maakt, lijken zo al meteen wat meer de moeite waard en kunnen je helpen de moed erin te houden. En als je dan eindelijk op vakantie gaat, gaat de bidon als kroon op je werk mee. Maak een selfie van jezelf met je bidon met de afgebeelde foto: dat heb je maar weer eens voor elkaar gebokst!

 

Bidon met foto: als herinnering aan…

Je kan een bidon met foto ook prima gebruiken als een souvenirtje voor dat ene fantastische vriendenweekend. Zet er een mooie groepsfoto op. Als je je bidon vervangt voor al die losse flesjes water die je koopt, zal je hem nog vaak tevoorschijn gaan halen. En elke keer weer zie je mooiste herinnering van een geweldige tijd. Dan kan je nog eens een glimlach op je gezicht toveren om zo een kleur te geven aan een anders grijze dag. En stiekem ook even wegdromen over wat je bij het volgende vriendenweekend allemaal wil gaan doen…

Bidons met foto bedrukt worden ook ingezet als relatiegeschenken voor klanten.