Een tijdje geleden stelde ik de vraag op LinkedIn Antwoorden “Hoe helpt marathonlopen je om succesvol te zijn in het bedrijfsleven?”. Ik verwachtte een paar interessante antwoorden.

Ik was overweldigd door het aantal en de diepte van de antwoorden. Ze bestreken zo’n breed en gevarieerd terrein dat ik verbaasd was.

De verhalen en de korte geschiedenissen zorgen voor een verbazingwekkende hoeveelheid aanmoediging.

Als je er nooit aan hebt gedacht om een ​​marathon te lopen, zullen deze verhalen je vertellen waarom mensen het doen en waarom ze er een passie voor hebben.

Als je een beginnersmarathon bent of overweegt Marathon als een hobby te lopen, zullen deze verhalen je slechts enkele van de verbazingwekkende successen vertellen die mensen hebben.

Als je een ervaren marathonloper bent, zullen deze verhalen je herinneren aan alle geweldige redenen waarom je het doet en je laten delen met anderen.

De belangrijkste thema’s die ik heb verzameld

Het gaat niet om de marathon – het gaat allemaal om de marathontraining.
Marathonlopers zijn succesvol in het leven.
Marathonlopers leren dat niets hen zal stoppen.
Marathonlopers leren de waarde van het beheren van hun tijd en prioriteiten.
Marathonlopers leren niet op te geven.
Marathonlopers leren hoe belangrijk planning is voor hun succes.
Marathonlopers leren hoeveel maanden inspanning nodig is voor één succesvolle dag.

Terwijl u de verhalen en opmerkingen leest, wordt u zich bewust van hoeveel mensen van marathonlopen houden.

Dit was voor mij de grootste uitdaging tot nu toe met LinkedIn Answers. Er zijn veel geweldige antwoorden en de meeste omvatten de persoonlijke loopgeschiedenis van de marathon. Als ik ze had bewaard, had ik een heel lang document gehad en zou de LinkedIn-antwoordpagina overbodig zijn geworden. Dus ik heb alle hardloopmarathongeschiedenissen verwijderd met één uitzondering.